[połączone]Co lepsze? C-360 czy C-360 3P
-
Podobna zawartość
-
Przez arek116
co możecie powiedzieć na temat opon chińskich i indyjskich???? oczywiście wolał bym stomila albo baruma ale fundusze na taki wypas nie pozwalają.
-
Przez farmtrac8244
Witam , mam problem z załączeniem wałka w C360. Problem jest taki ,że wciskam sprzęgło a dźwigni nie można przestawić, jak zaskoczy to zaskoczy. Wtedy nawet pompa nie pracuje. Był zdjęty plecak, zębatki nie do końca się zazębiają.
-
Przez kingway
Witam , mam pytanie czy blok silnika od C-4011 do C-360 to pasuje jeśli chodzi o przełożenie samego bloku ?
-
Przez patrykc360
Witam mam zamiar do c4011 na przednią oś założyć felgi balonowe takie jak są w bizonie na tylnej osi bo mam całe koła na stanie czy muglby ktoś uprzejmy zmierzyć średnicę otworu centralnego i rozstaw śrub oryginalnej piaście od 4011 ta 4 otworowa i rozstaw śrub w tylnym kole bizon te skręcane z dwuch połówek gdyż kolega na zakładzie może mi dorobić taka flansze a jestem w delegacji i nie mam jak mu tego zmierzyć
-
Przez tomekxx1
Witam. Jakis czas temu postanowiłem że zrobie tura do mojej 40. Tur juz został wykonany i dzisiaj przeszedł pierwsze testy. Problem wygląda następująco, po nabraniu ziemi w łyżke (mała ilość) tur podnosi na wysokosc okolo 1.2 metra, po czym dalej juz nie chce ruszyc, a wręcz opuszcza sie po przestawieniu dzwigni rozdzielacza w pozycje podnoszenia. Tur jest póki co podłączony pod fabryczny rozdzielacz. Przy hydraulice nic nie robiłem od momentu kupna ciągnika. Jeśli chodzi o sprawdzenie manometrem, to bede mial taką mozliwosc dopiero za tydzień, a na ten moment chciałem się od was dowiedziec czy ktos mial podobną sytuacje, i jak problem został rozwiązany.
-
Rekomendowane odpowiedzi
Masa tysiąca ziaren Kukurydza czy ma znaczenie ?
Czytaj dalej »
Ursus c360 talerzówka, siewnik