Kupić sieczkarnie jednorzędową, ale jaka jest najlepsza???
-
Podobna zawartość
-
Przez Patryk022001
Witam, mam problem z sieczkarnia jaguar 870 z 2001 roku, wcześniej gdy kręciła i nie odpalała, wystarczyło cofnąć kluczyk i za 2/3 razem odpalała od strzała, nie wiem, czy jakaś cewka, czy moduł nie załączał, a teraz wcale nie odpala, kręci i nie odpala, dymek z komina także nie leci, w czym szukać problemu?
-
Przez maniek321
Witam mam pytanie, wymieniał ktoś paski napędowe w orkanie taarup lub w podobnym ?? Czy trzeba wyjmować cały wał z nożami żeby włożyć nowe paski? Wał przykręcony jest do ramy, zastanawiam się czy konstruktor miał mózg jak to tworzył. Żeby do pasków trzeba było wyjeżdżać wałem od ramy, to jest dla mnie chore. A to nie jest proste bo już myśleliśmy jak to zrobić. Zostawiam tu zd dla podglądu
-
Przez pawelsax
Dzień dobry posiadam sieczkarnię kukurydzy mais wolf kemper, mam pytanie, czy orientuje się ktoś jaki powinien być luz pomiedzy nożem?
-
Przez Krzysiek627
Witam, kupiłem świeżo sieczkarnię Claas jaguar 860, wszystko już rozgryzlem poza tymi dwoma przyciskami, może ktoś powiedzieć do czego one służą? Z góry dzięki za pomoc pozdrawiam
-
Przez Domino2004
Witam przymierzam się do zakupu sieczkarni Krone Big X 650 2007rok miał ktoś do czynienia z tym sprzętem ? Jak z awaryjnościa ? Jakie koszty eksploatacji ,jak wygląda spalanie ? no i czy mają jakieś typowe bolączki
ciężko znaleźć podobny temat na jakimkolwiek forum jedyne co znalazłem to coś o awaryjności skrzyni i jakiś problemach z elektryką. Z góry dziękuję za odpowiedzi oraz zapraszam do dyskusji.
-
Rekomendowane odpowiedzi
Montowanie oświetlenia ostrzegawczego (tzw. Koguta) - John Deere 6230P
Czytaj dalej »
Jęczmień ozimy