-
Podobna zawartość
-
Przez POLAKPl
Witam, potrzebuję instrukcji napraw claas ares 816 po polsku. Czy może ktoś tako posiada?
-
Przez marekkucybala2
Witam, posiadam od kilku lat kombajn zbożowy Claas Dominator 98sl. Nie było z nim wcześniej żadnych większych problemów. W tym roku problem polega na tym że kiedy chciałem wyjechać kombajnem to odpala ale nie chce jechać. Co może być przyczyną? -
Przez Grzechooo
Witam, Urwał mi się wytrząsacz w Senatorze i mam pytanie czy może ktoś wie czy taki wytrząsacz pasuje np z Mercatora lub protektora? czy były jakieś różnice w wytrząsaczach? jeśli tak to z czego jeszcze mogę go dobrać.?
-
Przez Szron88
Witam.
Sąsiad poprosił mnie o pomoc przy kupnie kombajnu. Sam posiadam JD 1065 i z Claasem nigdy nie miałem doczynienia. Prosiłbym użytkownikow dominatorów na co zwrócic szczególnie uwage bo jednak claas sie troszke różni od JD. Wyjazd na oględziny jutro rano więc mało czasu na zbieranie informacji. Z góry dzieki za pomoc.
-
Przez kotek85
Witam
Potrzebuję waszej rady który z kombajnów wybrać rowazam New Holland 8030 8040 lub Dominatora 66. Kombajn pracował by na 40-50 ha.
Z góry za wszystkie sugestie dziękuję
-
Rekomendowane odpowiedzi
Budowa wózka do hedera Claas Cerio 620
Czytaj dalej »
Żniwa kukurydzy 2024 New Holland T4.75s 3xd47