Skocz do zawartości

Dziewczyna chce na gospodarke-rolników chętnych brak?

Yvonne

Rekomendowane odpowiedzi

no trochę się spózniłeś siostra już mężatka i na dodatek uciekła w dolnośląskie mam super koleżanke nawet wczoraj u mnie była tylko że poznała chłopaka też ze wsi ona troche się boji bo on ma troche krów(ale pewnie jak masz więcej to się przekona)i nie bardzo chce pracowac tylko w oborze

Przyjmę kobietę do gotowania i sprzątania. Jedyne dwa warunki: musi być ładna i dobrze gotować. Pisać na PW. Zgłoszenia bez zdjęć 

wczoraj w Siewierzu przy trasie stała ładna dziewczyna(tylko niewiem czy dobrze gotuje).W poniedziałek będe przejeżdżał to zrobie zdjęcie i Ci wyśle :D

Owies jak owies.. Ja poszukuję miejsca dla siebie i w przyszłości komuś jeszcze, ale to tylko marzenia.. :P;)

oj to mi ulżyło bo bardzo mało mam owsa

• Like 1

Owies jak owies.. Ja poszukuję miejsca dla siebie i w przyszłości komuś jeszcze, ale to tylko marzenia.. :P;)

Hmm... Nie wiem czy będzie chętny facet żeby zapewnić miejsce Tobie i kochankowi później.

To zależy. Jak ładna i pojętna to gotować można nauczyć ale z brzydkiej ładnej nie zrobisz.

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Gość Profil usunięty
      Przez Gość Profil usunięty
      Witam wszystkie Panie i Panów będących w związkach małżeńskich i nie tylko, w końcu nikt nam tu nie będzie wytykał co robimy w tematach dla Panien i Kawalerów, tu możemy swobodnie pisać o wszystkim i o niczym. Zachęcam do pisania.
    • Przez Migotka
      Hej jestem ciekawa czy na przełomie  tylu lat zawiązały się tu pary i powstały jakieś  związki między użytkownikami z  agrofoto?  Sprzed  ponad 10 laty pamiętam ,że było tu wielu ciekawych ludzi ... Jak się u Was potoczyło życie ?  Nie było mnie tu wiele,wiele lat...
      z kilkoma osobami do dziś utrzymuje kontakty a jak to jest z Wami ? Czy może tę grupe przejęły już małolaty ? Pozdrawiam 🙂
    • Przez bergman31
      Już w najbliższą niedzielę 31 marca 2024 roku o 21:20  w TVP1 pokazane zostaną wizytówki rolników kandydujących do 11 edycji programu Rolnik szuka żony.
      https://www.facebook.com/100068842099677/posts/pfbid0cmEG3uYipVmh5j7CKx9xVcTAvyg1s4gNy4PNBRZXXxQ5jzPjzsYio44uA9iw4osel/?app=fbl

• Przez krzychuUrsus360
      Tak jak w temacie jak myslicie czy jest szansa żebym jakąś kobietę tutaj znalazł z gospodarstwem?
    • Przez bergman31
      Zaczynamy 10 serię.
      Kto według Was znajdzie się w programie?
  • Dodaj nową pozycję...
v