Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

N113 220 tys netto

N123 230 tys netto

T133 250 tys netto

Ceny w podstawowym wyposażeniu jak pytałem z ciekawości :P

T133 pewnie do 300 dojdzie jak się ją w miarę złoży? :D

a T153 Hitech nie znasz czasem ceny?

Opublikowano

Nie, 3 tyś dopłaty jest za el.lusterka więc nie mów wujek brał , koła 30 42 raczej takich małych by nie wcisneli i napewno całe, oryginał tuz

Opublikowano

no to dostałes wyposażenie standardowe za 3 koła

rezygnacja z podgrzewanych lusterek pozwoli nam zaoszczędzić ok 650-700 zł netto

który rok ciągnika? 2014?

cena ogólnie jest ok

Opublikowano

T133 pewnie do 300 dojdzie jak się ją w miarę złoży? :D

a T153 Hitech nie znasz czasem ceny?

Golas t133 już po negocjacjach 240 netto, t153 255 netto po negocjacjach,

T153 z przednim tuzem i womem, pełną hydrauliką, skrzynią 50 eco, opony trochę szersze, amortyzacja kabiny i osi, fofel pneumatyczny 305 netto po negocjacjach, ale za 300 też by poszedł

Opublikowano (edytowane)

Golas t133 już po negocjacjach 240 netto, t153 255 netto po negocjacjach,

T153 z przednim tuzem i womem, pełną hydrauliką, skrzynią 50 eco, opony trochę szersze, amortyzacja kabiny i osi, fofel pneumatyczny 305 netto po negocjacjach, ale za 300 też by poszedł

A który dealer valtry daje takie ceny jak mozna wiedziec? 

Edytowane przez dukat2009
Opublikowano (edytowane)

Co sądzicie o Case JXU 105 za 155 tyś netto z 2012r maszyna fabrycznie nowa?

NIe wiem jak teraz ale w maju  można było mieć new hollanda t5.95   czyli odpowiednik case farmall u95 za 160 netto , jxu wyglada starawo,  za to nie ma  dpf  - szczegolnie ważne gdy ciagnik bedzie dużo chodzić na półgwizdka. Jeśli to bedzie głowny ciągnik  to ja bym wolał dołożyć 10 tys na new hollanda 5.95 albo 15 tys do farmall u95,   moc można bez problemu zmienić na 115 KM, oczywiscie po gwarancji.  test top agrar  http://www.zetor.pl/file/99405/TABULKY_GRAF_PL.pdf

Edytowane przez SlaSzy
Opublikowano

opony 710 i 600 Michelin, Przedni TUZ i obciążnik, Joystick do sterowania EHR, AutoGuidance ready, poszerzenia błotnikiów, oś przednia amortyzowana, radar, kabina amortyzowana,

Opublikowano

A który dealer valtry daje takie ceny jak mozna wiedziec? 

Akurat to nie jest jakaś mocno niska cena, W agrotechniku tafiły zaproponowali mi identyczną ofertę, ja akurat brałem W firmie Agronom

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez abuk14
      Mam kilka pytań dotyczących ładowacza czołowego do Ursusa C-330 M.
      1. Na co zwracac uwagę przy zakupie ( byc może będzie używany)
      2. Jeśli nowy to jakiej marki wybrac??
      3.Czy naprawdę tak ciężko się kreci kierownicą prz zwożeniu bel słomy ( o obornik nawet nie pytam)??
    • Przez vitoma
      Czesc

Czy moge zamiast zalecanego Hipola 6 uzyc do C330/360 oleju przekladniowego klasy 80W90 "zachodnich" firm ? Np. castrol, elf, mobil, valvoline ?

oczywiscie planuje calkowita wymiane oleju. do tej pory byl zalany hipol 6.

Z tego co widze to obecnie produkowany przez Orlen Hipol 6 rowniez ma klase 80W90, i jakis oznaczenie GL-4 . Nie wiem co ono oznacza.

Jest tez olej Orlen Agro 80W90.

Czy wszystkie wymienione moga zastapic orginalnego Hipola 6 podczas wymiany?'

dzieki
      pozdrawiam
      Piotrek
    • Przez masseyferguson255255
      Witam. Mam problem dziś podczas wyjazdu w czasie jazdy (10metrów) wyskoczył dźwignia sterowania reduktorem i wskoczył tak jakby luz, choć bieg był włączony, teraz w ogóle nie reaguje na biegi na każdym biegu jak na luzie i na biegach szosowych i na terenowych, proszę o pomoc co jest grane. z góry wielkie dzięki.
    • Przez Sebastian
      Jaki ciagnik na 20-26ha nie zwracajac na cenne (no moze nie wiecej jak 180tys)?? I jakie maszynny do niego??
    • Przez Andre8989
      Witam. Mam pytanie czy w case 5120 olej na hydraulike jest w osobnym zbiorniku czy razem ze skrzynią biegów.
  • Dodaj nową pozycję...
v