Opinie na temat siewnika HORSH Pronto DC
-
Podobna zawartość
-
Przez kapec22
Witam potrzebuje informacji na temat siewnika Reform Semo 88 czy ktoś posiada tutaj taki siewnik ? Chciałbym wiedzieć czy posiada drobny wysiew ( chce posiać rzepak ), jakiej jest produkcji i ogólne opinie.
-
Przez Bobas233
Witam , piszę z zapytaniem czy ktoś takowy siewnik posiada ( Nordsten ns 3030 nadbudowany )
i mógłby pomóc. Mianowicie jak ten siewnik trzyma normę siewu , jak wykonać próbę i ogólnie jak się spisuje . Jakas instrukcja obslugi byla by rowniez mile widziana Wszystkie opinie pomogą z góry dziękuję.
-
Przez PiotrKaliski
Witam, zabrałem się za wymianę tuleji ślizgowych koła napędowego w siewniki amazone d7 junior. Po wyjęciu piasty koła, na osiach znajdują się dwa ślizgi różnej długości. Jeden z nich ma wycięcie na klin oraz jest krótszy. Czy wiecie może gdzie można kupić takie ślizgi? Czy są dostępne? Z tego co widzę w internecie to tylko są czarne i w innym kształcie
-
Przez Dead_Pool
witam panowie mam pytanie odnosnie proby krecenia amazone d8 25 super ile razy trzeba kolo przekrecic nie posiadam instrokcji
-
Przez sfzhdd
Dzień dobry.Planuje zakup siewnika pneumatycznego i nie wiem czy wybrac nowego agro masza czy poszukac jakiegoś używanego zagranicznego.
-
Rekomendowane odpowiedzi
Ochrona i nawożenie owies ozimy 2024/2025
Czytaj dalej »
New Holland 1905