Nowe forschnit'ty
-
Podobna zawartość
-
Przez Sebastian
Jaki ciagnik na 20-26ha nie zwracajac na cenne (no moze nie wiecej jak 180tys)?? I jakie maszynny do niego??
-
Przez Andre8989
Witam. Mam pytanie czy w case 5120 olej na hydraulike jest w osobnym zbiorniku czy razem ze skrzynią biegów.
-
Przez fortschritt323
witam mam broblem z instalacją w fortschritt zt 323 a dokładnie z deską rozdzielczą czy mógłby ktoś mi wysłać kolor kabla zasilającego deskę rozdzielczą i zdięcie gdzie on wchodzi
-
Przez pala92
Witam. Jaki polecicie ciągnik zamiast forterry 125? traktor ma pracować z dużą sadzarka do ziemniaków (przy zetorze mam z przodu 700+150kg i pełną sadzarka koła w górę) więc traktor musiał by być dość cięzki, bedzie pracował jeszcze przy sianiu nawozów rozsiewacz ok 1600l przy formowaniu ziemniaków przy kopaniu ziemniaków z duzym kombajnem i będzie również siał zestawem upr-siew. Dodam że może być trochę słabszy tak ok 105-115km
Zastanawiam się czy najlepszym wyborem nie będzie znowu forterra cl 110? cena podstawa katalogowa ok 175 netto co o tym myslicie?
-
Przez XkajkopterX17
Witam, szukam posiadaczy ciągnika John Deere 6110r, czy ciągnik jest wystarczający do prac średnio-ciężkich, chodzi w skrócie o zastąpienie John Deere'a 6420 Premium
Jaką posiadacie opinię na jego temat jak wyglądają jego rzeczywiste osiągi, spalanie itd.
-
Rekomendowane odpowiedzi
Sprzęgło nie wysprzegla
Czytaj dalej »
Materiał na nowe koło do pługa obrotowego