Skocz do zawartości

Pablo9812

Rekomendowane odpowiedzi

Nie wiem właśnie :/ Ale wyglądał na nowy,cóż muszę się kiedyś po okolicy przejechać i może gdzieś go spotkam i spytam właściciela co się pod nim kryje ;)

Nie wiem właśnie :/ Ale wyglądał na nowy,cóż muszę się kiedyś po okolicy przejechać i może gdzieś go spotkam i spytam właściciela co się pod nim kryje ;)

zakłady zlikwidowano w 1996 roku kombajny przejęli Case produkcja kombajnów wygasła w 1998r.Ciągników w 1996 r.Beczki są produkowane po dzień dzisiejszy ale w innych fabrykach pod innym logo. Prasy duża kostka zostały też sprzedane gdyż były dobre. po dzień dzisiejszy produkuje się części do słynnych rozrzutnikow T88

Annaburger, to firma która produkuje na podwoziu t-088 i to w dawnej fabryce , nie dawno było w RPT o tym. małe kostki są nowe Forschritta i jeszcze coś tam robią... ale to chyba na takiej zasadzie jak dzisiejszy ursus... firma kupiła logo i na jego podstawie klepie dalej... ;) tutaj masz link do niej:   http://fortschritt.arneuba.de/online.html

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez Sebastian
      Jaki ciagnik na 20-26ha nie zwracajac na cenne (no moze nie wiecej jak 180tys)?? I jakie maszynny do niego??
    • Przez Andre8989
      Witam. Mam pytanie czy w case 5120 olej na hydraulike jest w osobnym zbiorniku czy razem ze skrzynią biegów.
    • Przez fortschritt323
      witam mam broblem z instalacją w fortschritt zt 323 a dokładnie z deską rozdzielczą czy mógłby ktoś mi wysłać kolor kabla zasilającego deskę rozdzielczą i zdięcie  gdzie on wchodzi
    • Przez pala92
      Witam. Jaki polecicie ciągnik zamiast forterry 125? traktor ma pracować z dużą sadzarka do ziemniaków (przy zetorze mam z przodu 700+150kg i pełną sadzarka koła w górę) więc traktor musiał by być dość cięzki, bedzie pracował jeszcze przy sianiu nawozów rozsiewacz ok 1600l przy formowaniu ziemniaków przy kopaniu ziemniaków z duzym kombajnem i będzie również siał zestawem upr-siew. Dodam że może być trochę słabszy tak ok 105-115km
      Zastanawiam się czy najlepszym wyborem nie będzie znowu forterra cl 110? cena podstawa katalogowa ok 175 netto co o tym myslicie?
    • Przez XkajkopterX17
      Witam, szukam posiadaczy ciągnika John Deere 6110r, czy ciągnik jest wystarczający do prac średnio-ciężkich, chodzi w skrócie o zastąpienie John Deere'a 6420 Premium
      Jaką posiadacie opinię na jego temat jak wyglądają jego rzeczywiste osiągi, spalanie itd.
  • Dodaj nową pozycję...
v