-
Podobna zawartość
-
Przez Theprzemo205
Witam!! Prosze o szybka pomoc! Problem polega na tym ze własnie u prosiaków okoó 30kg zauwazyłem u uszach taką narosl.Wyglada to tak samo jak parch w uszach u królików. Prosze o szybką pomoc. Jak to wyleczyc?? czy to grozne?? I skąd to sie bierze u swin?? Z góry dziekuje!!
-
Przez gibos95
Witam mam 8ha ziemi klasy 3/4 i 6ha klasy 5 i chciałbym się dowiedzieć przy dobrym nawożeniu ile dałbym rade z tego zboża wykarmić macior i tuczników.
-
Przez Patryk1996
Witam
Chciałbym na wiosnę założyć chów tuczników ok 12-15 szt a w żywieniu tych tuczników chciałbym podawać ziemniaki, pszenice oraz pszenżyto... pomóźcie czy mi się to uda.... jest jeden problem ponieważ mam tylko 1,5 ha pola... proszę doraćcie mi co mam robić
-
Przez pokus
Witam
poszukuje informacji jak zbudować karmnik dla świń, jakieś zdjęcia filmiki rysunki techniczne itp. Wiem że niedrogo mogę sobie kupić ale jako że nie mam co robić chociaż jeden karmnik chciał bym zbudować sam
Pozdrawiam
-
Przez NHTC56
Robimy nowy temat, zeby sie już moderator nie czepiał bo denerwujace to jest.
Więc tak jest opcja na strajk 24.02 w Lipnicy i 27.02 koło Łasina...sam jestem z okolic Brodnicy wiec i tu i tu miałbym nie daleko, ale co wy na to aby połączyc siły i większą grupą udac się do Warszawy? Górnicy zawsze potrafią cos zdziałac dla siebie, a to tylko dlatego, ze zawsze sporą ekipą do stolicy zjezdzają do stolicy i się nie cackają, a takie blokowanie ulic jakos szczególnie nic nam nie da po za utratą poparcia i zrozumienia naszej sprawy od reszty narodu stojącego w korkach. Z tego co wiem to dostawcy PiniPolonia byli w czwartek w Warszawie ale jakos nic szczególnego nie zdziałali, po za wysłuchniem ich problemów przez pracownika ministerstwa rolnictwa bo było ich nie zbyt wielu. Co Wy na to? Może by zoragnizowac cos po niedzieli bo nie ma na co czekac...
-
Rekomendowane odpowiedzi
Karmienie
Czytaj dalej »
Wysłodki buraczane