Ceny dzierżawy ziemi
-
Podobna zawartość
-
Przez Morela15
Czy ktoś ostatnio wyceniał zbiorniki na paliwo? Jaki jest w najbardziej rozsądnych pieniądzach? Który warty uwagi?
-
Przez Grzesiu90209
Wam też nie działa ta nowa strona? Włączam powiadomienia i są schowane . Nie można w nie wejść.
-
Przez habe
Witam dostałam w 2021 roku dotacje na małe gospodarstwo wszystkie warunki w biznes planie spełniłam ale w międzyczasie zachorowałam na nowotwór i przeszłam na rentę chorobowa z kursu gospodarstwo prowadzę dalej i z tego powodu mam rentę pomniejszoną, i wszystko było ok teraz na daniach dostałam pismo że pieniądze mam zwrócić bo jestem na rencie chorobowej i co dalej bo dla mnie to jest nienormalne człowiek może w każdej chwili zachorować chodzi o to że gospodarstwo dalej prowadzimy z mężem ziemi się nie pozbyłam ani nie wydzierżawiłaam. Co z tym dalej czy ktoś na grupie miał taki przypadek czy może nie ale może jest ktoś kto by doradził gdzie mam dalej się udać co robić
-
Przez lukullus
Witam, poszukuję konkretnego zestawu do uprawy po orce i do siewu (agregat uprawowo siewny/agregat uprawowy + siewnik). Zestaw ten będzie pracował z ciągnikiem JD 5065e (65km) na niewielkim areale. Proszę o konkretne propozycje nowych maszyn. Dziękuję za odpowiedzi i pozdrawiam.
-
Przez Michas0907
Witam.
Orientuje się ktoś czy stary gniotownik firmy Hermann Bauermeister ma jakaś wartość zabytkowa czy tylko cena złomu ?
-
Rekomendowane odpowiedzi
Zwrot Dotacji na małe gospodarstwa
Czytaj dalej »
Żniwa kukurydziane 2024