Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

hym... to zalezy do jakich podszeb ma byc ten kombajn, wydajność kiepska, pakowanie do skrzynek. Jak na przemysl fasola, to według mnie za mały ten kombajn

Kombajn używany był by do własnych potrzeb na areale 4 ha na początek.Fasola była by sprzedawana na Targach lub zawożona do kiosków. Należy przebierać tą fasolę po tym kombajnie  ?

Edytowane przez MrTaramexRolnictwo
Opublikowano

Podepnę się pod temat - czy ktoś może zbiera na świerzy rynek fasolę szparagową żółtą kombajnem? Jeśli tak to mam pytanie jakim kombajnem i jaką odmianę fasoli? Słyszałem, że ponoć UNIDORa można zbierać kombajnem?

Opublikowano

mam do sprzedania kombajn do zbioru fasoli szparagowej, bardzo wydajny model i bardzo dobrze czyści,  FMC BP7100. zainteresowanym wyslę zdjęcia. tel 505237155. robiłem pod zakład oraz pod świeży rynek. zbiornik o ładowności 5 ton, z bardzo wysokim wysypem, nawet na najwieksze naczepy. maszyna w 100% sprawna gotowa do pracy, bezawaryjna- pełna hydraulika.  Rezygnuje z uprawy ponieważ mam zbyt duzo ziemi i nie mam czzasu się w to bawić a zainwestowałem w maszyny do kukurydzy ( kombajn suszarnia siewnik) i musze spłacić troszkę długów :) 

post-156757-0-58298700-1438235647_thumb.png

post-156757-0-27913700-1438235658.png

post-156757-0-66870800-1438235668_thumb.png