Skocz do zawartości

Ceny trzody chlewnej 2015

Rolnik1973

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie

u mnie tez przyspieszyli, umówiony byłem na piątek, a przyjechali dzisiaj. Miało być 4zł a płacili 4.20zł czyli +0.40 w porównaniu do zeszłego tygodnia. Czyżby im świń brakowało?? ale nie ma się czym podniecać póki nie będzie minimum 4.50 (Opolskie/oleski)

@karolci13 nie troluj. To że idzie jeszcze funkcjonować przy cenie świni 4zł to nie oznacza że tyle powinna kosztować. Wiadomo przecież, że im lepsza cena tym więcej kasy do inwestowania.

up tak się składa, że sam muszę robić wszystko w polu, bo nie ma kto za mnie zrobić ;) i nawet nie masz pojęcia jak mnie to obchodzi. Ale wiem co to robota i robię, a nie jak co niektórzy założyli tu konto chyba tylko po to aby ponarzekać, że się nie opłaca, zamiast wziąć się do roboty.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Gość
      Przez Gość
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/297364-ceny-bydla-2023/page/279/?tab=comments#comment-4253941

• Przez DzikiSimental25
      Nowy Rok to i nowy temat. 
      Link do kontynuacji tematu : 

• Gość
      Przez Gość
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2023? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu 

• Przez donweter1989
      Nowy rok, nowy temat. Zapraszam do dyskusji i podawania cen. Początek roku wygląda mało optymistycznie, a jak będzie dalej?
      Jakie proponują Wam ceny na wagę żywą i poubojową?
      Kontynuacja wątku 2022:

• Dodaj nową pozycję...
v