Massey Ferguson 6170-Opinie
-
Podobna zawartość
-
Przez MichalP
Witajcie. Potrzebuje pomocy. W załączniku wrzucam zdjęcie włącznika od klimatyzacji. Niestety po rozebraniu panelu okazało się że przycisk jest nie podłączony numer części
(mf 3902701m91). Szukałem jakiś kabli nie podpiętych w dachu, ale żadnych końcówek nie podpiętych nie widzę. Orientuje się ktoś jak to jest zasilane, ewentualne podpowiedz w jakim kolorze kable tam powinny dochodzić.
Oczywiście ciągnik klimatyzację posiada
-
Przez Przemqs992
Mam problem z masejem biegi chodzą prócz terenowych słychać zgrzyt podcZas przełączania biegów nie idzie ruszyc reszta ok . Jakaś rada?
-
Przez xXKarolXx
Witam . Chciał bym kupił sieczkarnie john deere 6810 i przerobić ją do zbioru traw na zielonkę tylko zastanawia mnie to czy noże nie pękają od kamieni i czy często może złapać kamień i cos rozwalić co będzie skutkowało dużymi kosztami co myślicie na ten temat proszę o wypowiedź ? I ile się bierze za ha zebranej trawy z odowozem ?
-
Przez MichalP
Witam
Koledze jakie parametry powinny mieć wtryskiwacze w 6170. Nie daje mi spokoju poddymianie mojego ciągnika i chce sprawdzić czy z nimi jest wszystko oki.
-

Rekomendowane odpowiedzi
Naczepa od tira wraz z wózkiem do ciągnika - porady , opinie .
Massey Ferguson activa 7347s