-
Podobna zawartość
-
Przez HondaMtx
Witam!
Szukałem podobnego tematu i nie znalazłem.
Panowie kupiłem nową spawarkę transformatorową 230/400V.
Ze spawarki wychodzą trzy kable (niebieski, brązowy i żółty(uziemienie)) i tu moje pytanie jak ją podłączyć do sieci 230V, a jak do siły 380V?
W załączniku podaje zdjęcie mojej wtyki do siły. Bardzo bym prosił o napisanie który kabel do którego oznaczenia pod wtykę do siły trzeba podpiąć.
Panowie bardzo proszę o pomoc jak to podłączyć, żeby nie było problemów i Proszę, żeby wypowiadali się ludzie co mają pewność, że tak ma być podłączone, a nie tacy co wydaje im się, że będzie dobrze.
Pozdrawiam HondaMtx
-
Przez denis667
Witam znalazłem w warsztacie spawarkę transformatorową samoróbkę tylko nie wiem jak podłączyć kable spawalnicze.Bo wychodzą 2 śruby gdzie się podłącza kable spawalnicze tylko że nie wiem gdzie podłączyć masowy a kabel z elektrodą ?
-
Przez grzegorzc360
Witam, mam zamiar zakupić migomat, oglądałem w leroy Merlin i castoramie, liczę że koledzy z forum coś doradzicie. Spawarka nie będzie używana profesjonalnie, używana do napraw, czasami pospawania jakiś drzwi od czasu do czasu. Czasem jakieś blachy polepic, tłumiki kolegom połapać. Do większego spawania mam dużą transformatorowa spawarke. Nie mogę dodać zdjęć do postu -
Przez simson2812
Witam mam problem migomat momentalnie przestal dzialać, drut wysuwa i brak prądu na drucie. Kiedyś też mi się tak stało zawiozłem do fachowca postał powiedział że nic nie zrobił i spawał ponad 2lata
Rekomendowane odpowiedzi
Migomat Trafilux