Skocz do zawartości

Identyfikacja i Rejestracja Zwierząt

Ferdek07

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez dziku
      Jakie są ceny bydła w waszych rejonach?

Dyskusja o najbardziej aktualnych cenach bydła przeniesiona tu: http://www.agrofoto.pl/forum/topic/72443-ceny-bydla-rzeznego-2014//page__view__getlastpost

Wątek o cenach w 2013 i dyskusja z tym związana dostępna tu: http://www.agrofoto....-rzeznego-2013/

Witam. Mam do sprzedania 3 byki i juz po nie przyjechali i oferowali mi 4,60zł za kg. ale mówili zebym sie wstrzymał jeszcze tydzien bo prawdopodobnie troche cena podskoczy. To nie szprzedałem ich i czekam. A u Was jaka jest cena ??. I piszcie o jakim regionie piszecie. Pozdrawiam.
    • Przez Zyzio
      Witam- potrzebuje dane techniczne MF 2645 potrzebne do rejestracji a przedewszystkim -1- maksymalna masa całkowita, 2- dopuszczalna masa całkowita, 3- dopuszczalna masa całkowita ciągniętej przyczepy ( bez hamulca ), 4 - dopuszczalna masa całkowita ciągniętej przyczepy ( z hamulcem ), 5- dopuszczalny nacisk osi przedniej, 6- dopuszczalny nacisk osi tylnej, reszte danych znam- pozdrawiam
    • Gość Luke16
      Przez Gość Luke16
      Da rade zarejestrować ciągnik teraz który był wyrejestrowany w 1989 roku??? Mam dowód rejestracyjny....
    • Przez smykla
      Mam problem z zarejstrowaniem ciągnika mf 3070 został sprowadzony z holandi i tam nie ma tablic i potrzebuje pomocy potrzebuje dane techniczne ciągnika aby go zatablicować. potrzebne mi jest masa własna, wysokość, szerokość,rozstaw osi skrajnych, umiejscowienie silnika, dop. masa całkowita,dop.ładowność. PROSZE O SZYBKIE UDZIELANIE ODPOWIEDZI...
    • Przez dex
      po czym opasy najszybciej przybierają na wadze?
  • Dodaj nową pozycję...
v