-
Podobna zawartość
-
Przez polan
Cześć witam.
Stoję przed wyborem Raucha axisa 20.2/30.2 z wagą i/lub emc albo amazone za-v. Nie wiem za bardzo co wybrać rauch na fullu jest prawie 5 tyś droższy i nie wiem też jak w praktyce sprawdza się emc, z drugiej strony słyszałem, że amazone ma lakier do d*py. Fajnie byłoby pogadać z praktykami, a nie tylko z handlowcami.
Pozdrawiam, Mateusz.
-
Przez rumcajsm10
Witam, zna ktoś ceny siewników pneumatycznych do qq, interesuje mnie 4 rzędowy w budżetowej cenie (RMG), może są jakichś Polskich producentów? -
Przez dominikl95
Witam mam w posiadaniu siewnik Hassia Dan 300 jest to siewnik 3m i ma tylko 19 lejkow czyli bardzo rzadko, Cały czas się zastanawiam czy ta odległość między rzedami nie jest za duża bo wiecie jak to wygląda na takich ziemiach. Znajomy ma nowego poznaniaka i też ma tyle lejkow ale ma dobre ziemie i to pole zupełnie inaczej wygląda. Proszę o poradę czy na piaski lepiej mieć więcej lejkow czy mniej, i dlaczego. -
Przez Gość
Sprzedam siewnik, w gospodarstwie od 10 lat, w pełni sprawny ze ścieżkami technologicznymi, zagarniaczem, mieszadłem w skrzyni, spulchniacze śladów, drobny wysiew, automatyczne znaczniki. Po wymianie tulejek w skrzyni jakieś 5 lat temu. Siewnik bardzo dobrze wysiewa drobne nasiona ( komplet wkładek do drobnego wysiewu). Rynna do próby kręconej, klapa na siłowniku.
Link do zdjęć https://www.olx.pl/oferta/siewnik-nordsten-lift-o-matic-2000-2-5m-CID757-IDzVNC0.html
cena: 3000zł
-
Rekomendowane odpowiedzi
Claas Mega
Czytaj dalej »
Amazone Cataya 3000 special