Nostrzyk biały jednoroczny
-
Podobna zawartość
-
Przez krecikuryn
Otwieram temat bo nie znalazłem konkretnych i aktualnych informacji w tym temacie. Planuje spróbować zasiać groch tarchalska i mam pytanie do kogoś kto ma troche doświadczenia: ile wysiewa sie na ha , czym najlepiej zaprawić, jakie herbicyby, fungicydy terminy?? prosze o pomoc
-
Przez kingway
Witam , co polecacie na łubin niebieski oprysk powschodowy ??? Miałem pryskać boxerem , ale jest do 5 dni od siewu , a że było sucho i jeszcze mrozki to niestety będzie po czasie tych 5 dni .Czy może pryskać przedwschodowo i nie patrzeć na te 5 dni bo jednak przy takich temp. zero jakiegoś wzrostu , ale znów jest sucho to nwm czy ten oprysk zadziała . Czy pryskać boxerem powschodowo tylko w mniejszej dawce 2-3 l ?? ( dawka przedwschodowa 4-5 l ) czy może kupić co innego ??? Co możecie polecić ? Jakie macie inne opryski na łubin powschodowe ?
-
Przez franek812
Witam, planuję posiać na tę wiosnę 2015 wykę siewną z owsem jako rośliną podporową. Chcę to zebrać kombajnem i ześrutować i skarmić dla krów. Jaką odmianę polecacie? Znalazłem kwalifikowaną odmianę: Hanka. Czy to odmiana nadająca się na skarmianie? Z góry dziękuję za odpowiedzi
-
Przez richardo29
Witam jakie macie doświadczenia w stosowaniu tych dwóch preparatów, jakie za i jakie przeciw, czy jest widoczna różnica. Bo jeżeli chodzi o nitragine ( której dotąd używałem) to taki humus nie zabardzo to idzie przez dysze opryskiwacza. Nitraza ponoć w płynie, kto coś doradzi?
Rekomendowane odpowiedzi
Silnik
Czytaj dalej »
SM Vistula