Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ostrzegam przed tym Panem z łukowej. chciałem u niego kupić fendta. jechałem do niego przez cała polskę o traktorze mówił ze wszystko działa, ze idealny umówilismy sie na konkretna godzine a jego nie było (a obiecał ze bedzie) przysłał na pół pijanego ojca który pokazał mi kraktor jak sprawdzilem wszytko to okazało sie inaczej, wiele mu brakowało do idealnego. ale mimo to, mówiłem ze moge go kupić mam warsztat zima sie zblizała. by sie zrobiło mówie skoro miało działac a nie działa to negocjujemy cene a dziadzio ,, co tu wiele negocjować,, jest za tyle i koniec podałem mu cene a ten sie odwrocił i pojechał. i co teraz?? zadzwonniłem do goscia który miał być na placu, spuscił na cukierki i tyle mówie ze nie działa to i tamto a on mi na to: a co, Ja sie ku*wa na fendtach nie znam. powiedziałem to nimi nie handluj. juz gość wszystko wiedział cwaniak i tyle. jak kupować to konkretnie ogladać i dlugo i szczegółowo

Opublikowano (edytowane)

http://olx.pl/oferta/sprzedam-ursusa-1614-CID757-ID85YXL.html#ac5f6ee111

to człowiek ma fantazje, byłem to oglądać. Obciążnik z pieca, zero faktur, żeby udokumentować, zniszczony. Znając życie dał kiedyś za to z 30 tyś, a teraz jak ceny się popieprzyły starych ciągników to myśli, że sprzeda. Jego zawyrzania cen widać w innych ogłoszeniach...

A wy co myślicie ?

Edytowane przez angielski1243
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez sintia
      Získání dokumentů EU, pasů, občanského průkazu, řidičského průkazu a lodního průkazu je s naší pomocí snadné. Nabízíme rychlou a efektivní službu, díky které získáte dokumenty, které potřebujete, během okamžiku. Kontaktujte nás https://continentaldocs.com/cs/
      Telegram: @ChooseAn
        E-mail: minskoert@gmail.com

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v