Skocz do zawartości

Znalezione na allegro [i nie tylko] NOWY SEZON

mariuszd93

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie

nigdzie ci nie pisałem o jakichś tfsi. 

od 2005 r jeżdżę tylko dieslami i to baaaardzo dużo i jakoś nic nie naprawiam.mialwm kiedyś  gowno nowe daewoo nowe i ledwo 70tys km przejechałem bo ciągle coś się psulo.a w tych puszkach tylko oleje i hamulce i po 300-400 tyś km sprzedaje bez żadnych dokladek

,

mówienie lub pisanie że samochód co ma 200 tys km  przejechane i jest bardzo dobre to tylko pogratulować ono może być w dobrym  stanie ale nie bardzo dobre . kolega ma audi a 8 z 2000 r i sobie chwali i mówi że nie zmieni a ja bym coś nowszego  , niestety ale samochód to też nasza wizytówka jak cie widza tak cie piszą ale to kim jesteś to też ma wpływ co wybierzesz , osobiscie wolał bym tojote roczną od volvo lat 15 .     chyba bratrolnika wstawiał fajny film z youtube jak wiesniak golfa przerobił a stary se jaja ze zdziwieniem robił .

• Haha 1
  • Confused 1

30 minut temu, jahooo napisał:

Jesli oceniasz kogoś po samochodzie, to gratuluję

no niestety jak ktoś jezdzi starym samochodem to w wiekszosci ocena jest prosta do wystawienia , nieraz są przypadki inne ,robotnik budowlany nie kupi sobie rocznego czy 2 letniego audi np . a w niektórych zawodach nie kupią sobie samochodu starszego jak2 lata .

Edytowane przez jarecki
  • Haha 1

A ja uważam ze wydasz 60tyś a za 3 lata wart będzie połowę,A jak kupisz maszynę to sprzedasz ją za podobną cenę lub postawisz garaż i się bogacisz.

Zresztą są ludzie co kupią sobie samochód zamiast zrobić wyciąg i wożą gnój codziennie taczką.A samochodem jeżdżą tylko do kościoła.

Edytowane przez Gość

12 minut temu, jahooo napisał:

Stac mnie na nowy samochód klasy średniej wyższej, ale jeżdżę kilkunastoletnim kompaktem, bo uważam, że są sprawy ważniejsze, niż nówka z salonu "lepsza niż sąsiada". I nikogo nie oceniam po aucie, bo często "limuzyna w kredycie" a potem "sąsiad, pożycz na chleb"

Mam ci i ja takiego znajomka, dwa fendty na podwórku, i to takie max 10letnie, maszyn za miliony po garażach poupychane, a ostatnio wpadł 1000zl pożyczyć....

• Thanks 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez sintia
      Získání dokumentů EU, pasů, občanského průkazu, řidičského průkazu a lodního průkazu je s naší pomocí snadné. Nabízíme rychlou a efektivní službu, díky které získáte dokumenty, které potřebujete, během okamžiku. Kontaktujte nás https://continentaldocs.com/cs/
      Telegram: @ChooseAn
        E-mail: minskoert@gmail.com

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
    • Przez Nikkallo
      Co w obecnych czasach jest lepszą opcją? Najem długoterminowy auta czy jednak jego zakup? Mam obecnie dylemat, chcę kupić samochod. Mam 100 tysięcy gotówki (mam świadomość, ze przy obecnych cenach samochodów nie kupię niczego naprawdę konkretnego).
      Obawiam się, że już przy wyjeździe z salonu auto sporo straci na wartości. I po kilku latach eksploatacji będzie warte 50% tego co zapłaciłem.
      Jakieś opinie?
  • Dodaj nową pozycję...
v