Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Lepiej poszukaj mengele sh20, sh25 lub pottinger mex profi o ile masz mocnego konia. Na 2-3 ha kukurydzy to 1 rzędówka Ci wystarczy. Jak będziesz miał sprawny odwóz to 3 ha w dzień zrobisz a jak sam będziesz odwoził to 2 dni na spokojnie.

Opublikowano

Oddam potrzebującemu na części sieczkarnię Pottinger MEX, bez nagarniacza (cały mechanizm jest zdemontowany). Wersja z ruchomą podłogą.

Model podobny do tej www.olx.pl/oferta/sieczkarnia-pottinger-mex-ii-CID757-IDhlm2H.html#393129278e

Opublikowano
  W dniu 20.09.2016 o 11:24, Stivi napisał(a):

czyli jednorzedówka wystarczy kon to mtz 82 w małej budzie

do jednorzędówki np PZ, Fahr, Class wystarczy c-360 (widziałem takich co fahrem trzydziestkę katowali) a MTZ wystarczy na pewno ale chyba do dwóch rzędów będzie za słaby...

Opublikowano

Żeby jakoś sprawnie to szło w 2 rzędach to najlepiej min 100 KM w 6 cylindrach. Jedna osoba z forum ciąga mengele sh20 ursusem 1014 i spalanie 50-60 l a inny w tej samej sieczkarni mf 6 cyl. 30-40 l. Przeczytaj w dziale Sieczkarnie temat Jaką sieczkarnię jednorzędową kupić i będziesz wiedział więcej.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez sintia
      Získání dokumentů EU, pasů, občanského průkazu, řidičského průkazu a lodního průkazu je s naší pomocí snadné. Nabízíme rychlou a efektivní službu, díky které získáte dokumenty, které potřebujete, během okamžiku. Kontaktujte nás https://continentaldocs.com/cs/
      Telegram: @ChooseAn
        E-mail: minskoert@gmail.com

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v