Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Panowie kto wie jaka jest wysokość zetorka 5211. W tej chwili mam C 360 i chciałem założyć tura ale może lepiej byłoby go wymienić na Zetorka?? Traktor musi byc bardzo zwrotny i dlatego najlepiej bez napędu. u mnie nie bedzie miał dużo pracy w ładowaczu. Wjazd do chlewni wynosi okolo 253 cm.. Zetorek wjedzie spokojnie?? A jesli nie Zetor to co innego byście polecili?

Opublikowano

z kominem 266cm tak mi karol5211 pisał na gg bo też byłem ciekawy

Opublikowano

Mam 5211 na tylnych oponach 16.9-28 , tłumik jest równo z dachem ( przynajmniej w moim bo skróciłem ;) ) a wjazd do garazu ma dokładnie 257 cm i ciagnik spokojnie sie miesci i jeszcze jest troszke miejsca wiec mysle ze na standardowych 14.9 - 28 powiniwn wjechac do tej chlewni

Opublikowano

spuścić troche powietrza w kołach tylnych i sie zmieści, ja tak zawsze robiłem w c-360, jak trzeba było gdzieś wjechać a 60-tka była ciut za wysoka, a tłumik do obcięcia, bo te oryginalne wystają poza kabine

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez JakMag
      czy zrobił kiedyś ktoś taką modyfikacje silnik zetor 10145 do 7245 odrazu mówię tylko sie zastanawiam czy takie cos by dalo radę zrobić 
    • Przez KRKrzysieK
      Witam.
      Mam problem z kodem od silnika Zetor, od czego to silnik jest teraz przy c 360 bo był kiedyś kupiony na giełdzie a planuje remont i chciałbym się dowiedzieć o czego on jest . Kod jest

• Przez KRKrzysieK
      Witam.
      Mam problem z kodem od silnika Zetor, od czego to silnik jest teraz przy c 360 bo był kiedyś kupiony na giełdzie a planuje remont i chciałbym się dowiedzieć o czego on jest . Kod jest

• Przez grzegorzw1971
      Witam! Chyba jestem zmuszony do zakupu opon do Zetora 7245, oczywiście radialne cena duża, a diagonalne? Ma Ktoś? Są ok? Pracuję trójkami obrotowymi i agregatem uprawowo siewnym,mam tylko 10 h ,diagonalne mogą być ok? Z tyłu mam 16,9/30 radialne i już są boki słabe,pęknięcia i kapcie często,i bieżnika też prawie nie ma,a z przodu diagonalne
  • Dodaj nową pozycję...
v