kosiarka dyskowa JF-STOLL GX2400S zakup
-
Podobna zawartość
-
Przez fordtw15
Witam! Mam pytanie co do kosiarek dyskowych, szukalem cos na ten temat ale nie znalazlem .
chcem kupic sobie taka kosiarke najlepiej 2,4 metra tylko nie wiem jakiej firmy i czy nowa czy uzywana
znalazlem taka:
http://www.allegro.pl/item316501061_kosiar...s_easy_cut.html
piszcie jak cos wiecie na ten temat
-
Przez panmino
Niektórzy producenci kosiarek dyskowych stosują łańcuch odciążający na którym kosiarka wisi a nie jest ustalona na stałe na regulatorze pozycyjnym zawieszenia narzędzi. Mam kosiarkę dyskową z centralnym zawieszeniem, której producent nie przewiduje łańcucha, ale zastanawiam się, czy może jednak dołożyć ten łańcuch? Zwiększy się wtedy zakres pracy na nierównym terenie, czy nie? Jak to robicie u siebie?
-
Przez samtech84
Siemka.
Jako, że szkoda życia by ciągle kosić starą polską kosiarką rotacyjną chciałbym kupić kosiarkę dyskową ciąganą przez Ursusa 914.
Zastanawia mnie tylko jaką szerokość kupić 2,6 czy 3 metrową? Chodzą mi po głowie używki pottingera novacat 265 bądź novacat 305.
Pola mam z dużą ilością górek, więc nie wiem jak ze stabilnością takiego zestawu, czy 914 podoła z 305.
-
Przez kamil5421
Posiadam do sprzedania sprawna kosiarkę dyskowa Krone AM 282 , szrokość robocza 2,8m .stan dobry , Cena 7 400 do negocjacji . Priv
-
Przez kamil5421
Witam. Orientuje się ktoś gdzie można dostać plandeki ( płótna ) do kosiarek Dyskowych ?? ktoś może zna jaką firmę co tym się zajmuje ??
-

Rekomendowane odpowiedzi
Problem z kosaierka pottinger novacat
Zetor 5211 kosiarka rotacyjna koszenie fasoli