Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Wchodzisz w galerie, wybierasz odpowiednią kategorie: w Twoim przypadku- ciągniki-> ursus-> c-4011 - c-362. Dalej na siwym pasku po lewej jego stronie masz "dodaj zdjęcie". Wybierasz pliki, podpisujesz i wgrywasz.

Możesz też dodać do postu: pod polem tekstowym masz "Więcej opcji odpisywania" też pod tekstem "wybierz pliki"

Opublikowano

Sam szukam 360 lub 360 3p. Mam na oku 3p za 15 tyś opony tył 95% 90 rocznik, przednie opony do wymiany, pełne obciążęnie, w pełni sprawny w oryginale, kabina naglak. Według mnie nie jest to tanio, ale jest to normalna cena. Według mnie to chcesz trochę za dużo. Mnie malowane ciagniki to odstraszają, nawet jak się błyszczą, ja wolę lekko obdrapanego ale w oryginale.

Opublikowano

Tez nielubie malowanych dlatego moj nie jest malowany.jest caly w oryginale tylko siedzenie ma nowe.ma obciazniki.opony tyl 98% przod tez ok nie trzeba wymieniac.jestem pierwszym wlascicielem.cena jest do negocjacji ale mysle ze za 16000 bym oddal.takze kolego @stg jesli szukasz takiego ciagnika zapraszam.

Opublikowano

To napisz jeszcze z kąd jesteś, bo jechać pół polski to nie ma sensu, ile ha obrabia itp, czy jest coś do poprawienia/remontu (szczerze, bo 90% osób, a handlarze to wszycy mówią że nic i że stan jest idealny, a jak podzesz zobaczysz to jeszcze trzeba mu poświęcić dwa tyg i włożyć te 3-5 tyś żeby był idealny).