Skocz do zawartości

Przełącznik świateł Massey Ferguson

KlaQ24

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Jeśli napisałem w złym dziale to proszę moderatora o przeniesienie tematu.

Kupiliśmy przełącznik od świateł od MF widoczny na zdjęciu niżej i chcemy go założyć do Ursusa c360, ale nie wiemy co i gdzie podpiąć aby wszystko działało jak należy.  Podpowie ktoś jak to podłączyć lub ma jakiś schemat do tego przełącznika?

post-140066-0-40626000-1441541597_thumb.jpg

post-140066-0-41980900-1441541647_thumb.jpg

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez itkim
      Dzień dobry.
      Podczas wymiany filtrów zauważyłem w filtrze przed pompą hydrauliczną metalowe elementy i kawałek uszczelniacza gumowego. Czy ktoś mógłby mnie naprowadzić co to takiego. Dodam w ciągniku układ jazdy jest sprawny zmienia skrzynie bez szarpnięć lecz  nie działa wspomaganie i hydraulika podnośnika, tu odstawiam na samą pompę. Interesują mnie bardziej te metalowe elementy.

Dziękuję za wszelkie odpowiedzi.

• Przez Agrorozkminiacz
      Witam 
      Kupię/Szukam części używanych do ciągnika Same Laser 110. Poważne oferty prosiłbym, bo części są, ale w takim samym stanie, lub gorszym niż moje, a to tylko na złom już.
      Koło zamachowe, w bdb stanie, ewentualnie nadające się do regeneracji, tj. nie pęknięte, nie spękane, do ewentualnego szlifu.
      Kołnierz górny sprzyni/ tulej po której pracuje łożysko oporowe i również w bdb stanie,

Wał górny z gwintem, wielowypust w miejscu pracy synchronizatora nie może być "wybity"
      Koło zębate IV biegu skośne na dolnej lini (wrzuce fotki pozniej ) wielowypust w środku nie wybity i zęby zewn ok.
      Jeśli ktoś posiada na sprzedaż, chętnie pilnie czekam na kontakt
    • Przez pacal122
      Witam, czego objawem może być takie kopcenie i delikatne falowanie na wysokich obrotach w perkinsie a4.248? Dodam że nagranie pochodzi z oględzin takiego silnika przed zakupem.
      z5Cjvwd1.mp4
    • Przez suffeks
      szukam krótkiego bolca gruby 36mm z taką rączką jak na tym długim, do maszyny żeby mi się nie obracał w ramie i jajka nie zrobił. mogę kupić od horsch albo lemken ale nie chce płacić po 500zl za jeden lol 
      pomysły? 

• Przez Rafalk1990
      Witam orientuje się ktoś gdzie dostanę takie złączki do zakuwania przewodów klimatyzacji   

• Dodaj nową pozycję...
v