Przełącznik świateł Massey Ferguson
-
Podobna zawartość
-
Przez itkim
Dzień dobry.
Podczas wymiany filtrów zauważyłem w filtrze przed pompą hydrauliczną metalowe elementy i kawałek uszczelniacza gumowego. Czy ktoś mógłby mnie naprowadzić co to takiego. Dodam w ciągniku układ jazdy jest sprawny zmienia skrzynie bez szarpnięć lecz nie działa wspomaganie i hydraulika podnośnika, tu odstawiam na samą pompę. Interesują mnie bardziej te metalowe elementy.
Dziękuję za wszelkie odpowiedzi.
-
Przez Agrorozkminiacz
Witam
Kupię/Szukam części używanych do ciągnika Same Laser 110. Poważne oferty prosiłbym, bo części są, ale w takim samym stanie, lub gorszym niż moje, a to tylko na złom już.
Koło zamachowe, w bdb stanie, ewentualnie nadające się do regeneracji, tj. nie pęknięte, nie spękane, do ewentualnego szlifu.
Kołnierz górny sprzyni/ tulej po której pracuje łożysko oporowe i również w bdb stanie,
Wał górny z gwintem, wielowypust w miejscu pracy synchronizatora nie może być "wybity"
Koło zębate IV biegu skośne na dolnej lini (wrzuce fotki pozniej ) wielowypust w środku nie wybity i zęby zewn ok.
Jeśli ktoś posiada na sprzedaż, chętnie pilnie czekam na kontakt
-
Przez pacal122
Witam, czego objawem może być takie kopcenie i delikatne falowanie na wysokich obrotach w perkinsie a4.248? Dodam że nagranie pochodzi z oględzin takiego silnika przed zakupem.
z5Cjvwd1.mp4 -
Przez suffeks
szukam krótkiego bolca gruby 36mm z taką rączką jak na tym długim, do maszyny żeby mi się nie obracał w ramie i jajka nie zrobił. mogę kupić od horsch albo lemken ale nie chce płacić po 500zl za jeden lol
pomysły?
-
Przez Rafalk1990
Witam orientuje się ktoś gdzie dostanę takie złączki do zakuwania przewodów klimatyzacji
-
Rekomendowane odpowiedzi
Massey Ferguson 130
Czytaj dalej »
Massey Ferguson 6475 + Tolmet Tytan + Unia Polonez