Kubota M9960 - cena części.
-
Podobna zawartość
-
Przez marian20
Nie moge nigdzie znaleśc informacji o skrzyniach speedshift w MF 61XX. Czy ktoś posiada taką w swoim ciągniku? Jak się sprawuje? Czy to prawda że jest mocniejsza od Dyna?
-
Przez Gość
Witam,
zastanawiam się nad zakupem kubota m9960. Ten ciągnik będzie pracował głównie przy pracach zielonkarskich - zgrabiarka, kosiarka, owijarka samozałodowawcza oraz w przyszłości zostałby dołożony tur do zwożenia balotów. Interesują mnie plusy i minusy tego ciągnika chodzi mi tutaj głównie o opinie ich użytkowników.
-
Przez Piotrekk9540
Chodzi mi konkretnie o to, ile litrów na sezon potrzebujecie aby uzupełniać stan oleju w skrzyni ?
-
Przez Xbodziox
Witam , ostatnio chce kupić ciągnik Renault . I interesują mnie dwa modele Renault Ceres i Renault Ares . Tylko nie wiem czy jeden od drugiego się różni . Proszę o pomoc . Dzękuję
-
Przez Gość
Witam , stoję przed zakupem nowego ciągnika pomocniczego , w przedziale mocy 60-75km
Szukam czegoś o niedużych gabarytach , o niewielkim spalaniu , i dobrym skręcie .
Ciągnik miałby pracować z rozsiewaczem 800l opryskiwaczem 650l sadzarką do tytoniu 2 rzędową , rozdrabniaczem 1,6m
glebogryzarką 2m i w transporcie w obrębie gospodarstwa .
Jeśli ktoś coś poleca chciałbym żeby uzasadnił swoją odpowiedz
-

Rekomendowane odpowiedzi
Ciągnik ArmaTrac 1104 luc
Claas Dominator 96