Skocz do zawartości

Bób na świeży zbiór- rozstaw międzyrzędzi

ROBERTINHO

Rekomendowane odpowiedzi

figaro to jest małe ziarno, dopiero po ulewnych deszczach jak sie napiję wody to jest duży. kiedyś tylko samo figaro sadziłem przez wiele lat to doskonale znam tą odmianę

Top to jest odmiana do szybkiego zbioru ale pod względem krótkiego czasu zbierania bo szybko przejrzewa. Mam wrażenie że ta odmiana jest dość loteryjna raz się uda a kilka nie

Aquadulce to jest dopiero urodziwa odmiana 🤣 ziarno intensywnie zielone a z czarnym paskiem, krzaki lubią się kłaść a z wczesnością to nie ma nic wspólnego 😂

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez SUZI
      witam!
      chcialbym wiedziec ilu agrofotowiczów sieje cebule ??? jezeli tak to na jakim areale i jakie macie plony ??? jakimi siewnikami siejecie i jakie dawki nawozow stosujecie ???
    • Przez Oobebik
      Witam co sądzicie o uprawie papryki na areale 50 arów? posiadam glebę piaski gliniaste glina do 100cm i III klase gleby
    • Przez Ola_12
      Jakie odmiany szalotki warte są polecenia? Zastanawiam się nad kilkoma, jednak nie wiem na którą się zdecydować. 
    • Przez Mariusz341
    • Przez 360ursus4011
      Witam. Mam takie pytanie czy ktoś z was sadził rabarbar malinowy koniec października? Sadze pierwszy raz około 15 arów i niewiem czy sadzici czy poczekać na wiosnę.  
  • Dodaj nową pozycję...
v