- 0
Ceny pszenicy 2016
-
Podobna zawartość
-
Przez danielhaker
Jakie będą ceny pszenicy w sezonie 2019? W jakich cenach jest zboże ozime w różnych regionach Polski? Z tego co pisaliście w poprzednim temacie o notowaniach pszenicy ceny rosną. Jak myście do kiedy będzie ten wzrost? Kiedy najlepiej sprzedać? Czy ubiegłoroczna susza tak mocno wpływa na ceny zbóż? Jakie są opinie rolników? Zapraszamy do dyskusji!
Kontynuacja tematu:
-
Przez 3kusy3
Witam proszę o kilka podpowiedzi zdjęcia poniżej. Co jej brak liczę na jakieś propozycje czym ja wspomóc?Dodam że żadnych oprysków jeszcze niestosowalem po tym ochlodzeniu bedziepryskana na chwasty puma to dobra decyzja?
-
Przez Krystian12351
witam mam pytanie odnośnie łączenia zabiegów w zbożach ozimych a mianowicie czy można połączyć t1,skracanie i nawożenie mikroelementami? -
Przez kubatedi
Witam
Mam pewien problem mianowicie w przyczepie autosan d44b kazde koło podczas jazdy chodzi sobie lewo prawo zamiast toczyc sie prosto cczym to moze byc spodowdowane? Szpilki wszystkie sa dociagniete, oraz nie ma luzu na kołach.
Proszę o porady
Pytanie
andrzej1988
Tutaj mozna pisać ceny zbóż z nowego 2016 roku...
Top użytkownicy dla tego pytania
183
151
127
111
Popularne dni
11 Lut
57
5 Lut
53
28 Sty
48
11 Mar
46
Top użytkownicy dla tego pytania
MarcinBrzozowski 183 odpowiedzi
Pajej 151 odpowiedzi
thug 127 odpowiedzi
jahooo 111 odpowiedzi
Popularne dni
11 Lut 2016
57 odpowiedzi
5 Lut 2016
53 odpowiedzi
28 Sty 2016
48 odpowiedzi
11 Mar 2016
46 odpowiedzi
Popularne posty
fezoi
Sprzedałem dzisiaj owies , wstawiłbym cenę , ale to nie temat o cenach owsa . Komu przeszkadzał tytuł tematu "Ceny zbóż ". Wielu Kolegów z pewnością oprócz pszenicy uprawia inne gatunki zbóż , teraz t
MarcinBrzozowski
Witajcie Nie zrozum mnie źle. Kontrakt na luty już wygasły, czyli podpisując umowę sprzedaży mamy w opcji każdy miesiąc i w marcu macie cenę 695 na porcie ale już kwiecień 700 a maj 705. I to jest sy
MarcinBrzozowski
Nie do końca się zgodzę z treścią "rolnikszukaceny" A dlaczego: 1. Powstaje stała ale powiększająca się dysproporcja pomiędzy produkcją rolną a jej spożyciem sytuacja ogólnoświatowa. 2. Chiny grub
Opublikowane grafiki
3980 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Ceny nawozów 2025
Czytaj dalej »
Co z pszenicą ozimą?
Czytaj dalej »
Pszenica Euforia