Problem z hydraulicznym zgarniaczem obornika
-
Podobna zawartość
-
Przez danielhaker
Sprzedam rozrzutnik obornika prod. Czarna Białostocka. Rocznik 82. Jest praktycznie cały w oryginale, bo od nowości smarowany olejem i burty są bez zarzutu. Jedynie podłogi nie udało się tak zachować, co widać na foto. Samochód na drodze może wyprzedać bez obaw, że go nagle rozrzutnik w rów zepchnie
Cena 4700. Trasa Międzyrzec Podl.-Siedlce
-
Przez mrlighter99
Witam,
Mam pytanie jakie traktory (oprócz fenda )posiadają osobny zbiornik na olej hydrauliczny. Ponieważ posiadam ursusa i chce kupić ciągnik. Pozdrawiam.
Proszę o przykłady
-
Przez rafa5
Witam, mam problem w MF 520. A mianowicie w tamte żniwa na koniec zaczął grzać mi się olej hydrauliczny(gotować). Zimą wymieniłem olej hydrauliczny i filtr oleju i nic to nie pomogło. Po ok. pół godzinie koszenia olej w zbiorniku zaczyna się gotować, hydraulika przestaje działać (nie podnosi heder) no i jest problem. Może ktoś coś podpowie w temacie, pozdrawiam
-
Przez Vicon95
Witam od pewnego czasu mam problem z wyciągiem szynowym "krotoszyn" mianowicie od chwili założenia nowej liny słychać jak lina ociera się o siebie na kole ( grubość liny nie była zmieniana ) myślałem że moze wytarło się koło od liny i delikatnie przez to nachodzi na siebie i stąd ten dzwięk ocierania lecz po wymianie na nowe nic nie pomogło.... moze ktoś miał taki przypadek ?
-
Przez mastid
Witam, chciałbym kupić zawór cztero drożny (dwa wejscia i dwa wyjścia) który znajduje się w Claasie Ares seria 8xx przy zbiorniku paliwa, umieszczony na ramię, na przewodach hydraulicznych idących do siłowników tuza. Czy ktoś może podesłać mi link, ewentualnie jakiś uniwersalny, bądź z innej maszyny. Bo na internetach to jak narazie tylko kulowe dwu drozne (wejscie-wyjscie) tylko widziałem .
-

Rekomendowane odpowiedzi
Opryskiwacz hardi silnik sekcji
URSUSY