moje ciągniki :D
-
Podobna zawartość
-
Przez huard
Witam panowie mam pytanie czy w farmtracu 555dt pompa wtryskowa musi tak cykac jak by jakąś kulka pukała czy coś w tym stylu,jak wskakuje rezerwa paliwa to głośniej to slychac
-
Przez huard
Witam panowie może ktoś z forum pomoże mianowicie chodzi o to że potrzebuje dwóch trybów od rozrządu ale nigdzie nie mogę ich dostać bo to jest niby silnik forda a składany w Indiach czy jakoś tak i tu moje pytanie może ktoś wie gdzie mógłbym dostać części do niego
-
Przez damian257
Witam ,
Panowie mam zapytanie czy ktoś posiada model 6060 heritage lub 6075 heritage problem dotyczy sprawdzenia poziomu oleju hydraulicznego w tylnym moście a mianowicie mam dwa korki jeden duży do wlewu a drugi mniejszy na klucz jeśli dobrze pamiętam 19 . Po odkręceniu tego korka powinna być miarka poziomu a ja nie mam i mam pytanie czy powinna tam być czy nie ( byś może odpadła i leży w środku korpusu) oraz jeśli jest to czy ktoś kto posiada taki model i podał by mi długość z wymiarami tej miarki ?? Dorobił bym sobie. Pytałem już w serwisie i nikt nie wie jaka ma być. Proszę o pomoc
-
Przez tomek926
Witam mam problem z ciągnikiem Farmtrac 70 4WD drastycznie spadła w nim moc. W zeszłym roku na jesień pracował normalnie a od wiosny brakuje mu mocy ciągnik ma 2100 mth. Ciężko wkręca się na obroty nie mówiąc już o orce. Starą c-360 lepiej idzie. Proszę o pomoc bo za nie długo żniwa a ciągnik ledwo jedzie. Ciągnik dyma nie puści filtry paliwa wymienione.
-
Rekomendowane odpowiedzi
Problem z jazdą/ rewersem elektrohydraulicznym
Czytaj dalej »
Ursus 5714+pług Lemken Opal 090 DL