Jak podłączyć nagrzewnice w kabinie t 25
-
Podobna zawartość
-
Przez Fuciu
Witam myślałem o budowie przyczepy z napędem do władka Czy będzie działała przyczepa z napędem tak jak to robią np do c-330 czy c-360 że dają most wał przekładnie i pod wałek bo nie wiem czy obroty wałka są zależne od obrotów silnika Proszę o pomoc jeśli ktoś by wiedział z czego most i przekładnia by pasowała to proszę napisać
-
Przez GrzegorzKwak
Siemka, Dzisiaj mnie i tatę naszła ochota na przepalenie t 25 po zimie czyli gdzieś tak od listopada 2015 roku był nie odpalany. No i po kilku minutach pracy t 25 zauważyliśmy jak pompa paliwa przepuszcza ropę, czyli im więcej tata gazował tym więcej ropy pryskało. ( Od razu mówię że nie był katowany tylko przez pierwsze 10 minut na wolnych obrotach chodził, a potem tata dawał mu trochę więcej gazu... ) Do tego jeszcze zrobiłem zdjęcie, które jest w załączniku. Mam nadzieję że napisałem zrozumiale i domyślacie o co mi chodzi. Pozdrawiam. ( Sory że zdjęcie obrócone, ale nie chciało się obrócić do normalnej pozycji. )
-
Przez pulek227
Witam
Mam taki problem w ruskim że przy włączonym walki wom bez obciążenia działa A podczas obciążenia zaczyna zgrzytac i dźwignią próbuje wrócić do położenia włączonego wałka wom. Jak przytrzymaj ręka wajche zalaczania wom to działa i nie zgrzyta. Jaką może być przyczyną?
-

Rekomendowane odpowiedzi
T 6050 nie pokazuje prędkości jazdy
Rzepak ozimy LG Ambassador - 25 października 2025