-
Podobna zawartość
-
Przez hary6400
witam wszystkich .
chciałbym zakupic nowa kosiarke dyskowa a mianowicie boczna i czołowa , jakiej firmy wybrac?? prosze o wskazówki rady co warto dołozyc
myslałem nad zakupem czołowej 3,m a boczna 2,8 m do tego zostawu chce podpiac valtre n 103,4 miała 111km teraz zmieniony program na 124 km
ktore kosiarki ida lżej a ktore cieżko , co polecacie czekam na podpowiedzi
pozdrawiam:)
-
Przez damiantm
Witam Panowie. Kupiłem zgrabiarkę Fella Ts350f. Sprzedający zapewniał mnie że jest to urządzenie dwu fukncyjne czyli zgrabiarko przetrząsarka. Niestety nie umiem poprawnie jej ustawić, korzystałem z każdej możliwej kombinacji ale nic z tego. Jedynie co udało mi się poprawnie ustawić to zgrabianie do środka na jeden wałek. Może ktoś miał styczność z tą maszyną i mógłby cos poradzić. Dołączam zdjęcia poglądowe. Z góry dziękuję.
-
Przez KarolGo
Kupię zgrabiarkę FELLA TS 8 sprawną lub uszkodzoną. Zdjęcie podglądowe. Piszcie na priv.
-
Przez KarolGo
Kupię zgrabiarkę FELLA TS 8 sprawną lub uszkodzoną. Zdjęcie podglądowe. Piszcie na priv. inne zgrabiarki mnie nie interesują.
-
Przez Luki1988
Witam.
Problem taki jak w temacie. Prasa lancuchowa,posiada mechaniczne zamki ale przy dobijaniu beli klapa uchyla się ok 7 cm i przy zwijaniu siana bądź suchej krótkiej słomy gubi material. Nie można porządnie robić beli. Niby jest prosty system regulacji bo z obu stron jest naciąg sprężyn odpowiadający za zgniot/uchylanie komory,ale regulacja w obie strony nic zbytnio nie daje. Wygląda na to że wszystko zależy od tego co się prasuje bo np w trawie nie ma tego problemu. Komora też się uchyla ale materiał jest na tyle wilgotny i że nie wypada tyłem.
Może macie jakieś swoje doświadczenia w tym temacie?
-
Rekomendowane odpowiedzi
Problem z nagarniaczem w rzepaku
Czytaj dalej »
Zetor 6945 & Rębak Atlantis