Agregat talerzowy firmy Metanga
-
Podobna zawartość
-
Przez MateuszImiołek
Witam rozważam zakup brony talerzowej Tolmet Simply 2.0
Planuje współpracować nią z ciągnikiem C360 3p.
Czy ktoś z was ma taki zestaw?
Daje to radę ?
Czy jednak pozostać przy 1.8 ?
Proszę o podpowiedź
-
Przez cinek1808
Jaką bronę talerzową wybrać?
Mam ofertę agrona 3m za 23,800zl
Land stal 29,300zl
Grano system 26,000zl . Biorę jeszcze pod uwagę wersję 2.7 m. Są jeszcze brony mandam , akpil ale ceny dość spore. Czy warto dopłacić do wału daszkowego?
-
Przez darus74
Witam, proszę użytkowników w/w brony o opinie. Potrzebuje opini na temat nowych piast na łożyskach stożkowych i wału doprwiajacego croskil wersja gumowa stosowana u Batyry. -
Przez cris10
Rozglądam się za talerzówką do ciągnika 170 km z możliwością podniesienia mocy 200 km i w przyszłość zakupu większego około 230-250 km. Chciałbym zapytać czy są posiadacze bron półzawieszanych firm Lemken, Amazone, Kuhn i Pottinger. Póki co biorę te pod uwagę chyba że ktoś coś jeszcze poleci. Pola od 0.5 ha do 12 ha. Gleby od lekkich po ciężkie iły. Myślałem o szerokości 5 metrów ale to chyba ciut za bogato jak na mój ciągnik, więc optymalnie 4.5 metra Jaki wał wybrać i jaka wielkość talerzy? Szukam opini posiadaczy tych maszyn, żeby tym sprawnie robić a nie skakać po polu. I dodatkowo jaki wał wybrać? -
Przez ceston
Jak w temacie jakiej firmy agregat bezorkowy polecacie? Musi byc półzawieszany. dla ciągnika do 140 KM
-
Rekomendowane odpowiedzi
Usunięcię dpf KUBOTA M4
Czytaj dalej »
Zestaw uprawowo-siewny 3m Agro-masz