Zetor Forterra 8641 problem z półbiegami
-
Podobna zawartość
-
Przez Daro81
dużo osób mówi że zetory dużo palą... mi nie chodzi o to ile pali w orce, ale czy ktoś wie jak jest ze spalaniem w lekkich pracach, proszę o odp osoby które są posiadaczami zetorów forterra niekoniecznie musi być ten model, również posiadacze proksima plus też mogą się wypowiedzieć bo jest dużo wypowiedzi ile komu pali w ciężkich pracach a niegdzie nie moge znaleźć jak jest ze spalaniem w lekkich pracach ?
-
Przez TheGonzuu2001
Witam mam problem z zetorkiem od około roku w zimowe pory bardzo ciężko jest go odpalić ( przy bardzo niskich temp tylko plak do filtra) . Przy rozruchu bardzo mocno dymi na biało potem na czarno . Po rozgrzaniu wszystko wraca do normy. Miał ktoś podobny problem ? Pozdrawiam
-
Przez aprochota
Witam ma takie pytanko do was planuje założyć tura metal technik i chciałbym jeszcze założyć tuza do forterry czy to można założyć bo gdzieś słyszałem że nie zawsze to pasuje tuz przeszkadza w Zamontowaniu tura. Tuz znalazłem na olx poniżej link https://www.olx.pl/oferta/przedni-tuz-forterra-mocny-3t-c-brutto-f-vat-CID757-IDmm0si.html
-
Przez janek68
Przy ruszaniu z miejsca ciągnikiem case maxum 110mx przy obrotach silnika poniżej 1200 ob/min słychać metaliczne uderzenie z okolicy skrzyni biegów, natomiast przy ruszaniu powyżej 1200 obr/min jest ok. Czy ktoś miał taki przypadek proszę o pomoc.
-
Przez kwiatek
Witam. Posiadam Zetora Proxime Power 90 z 2012r. Ma 1200 mtg. Posiada on 3 Półbiegi. I na najwolniejszym czyli świecą się dwa żółwie zaczął się ślizgać pod obciążeniem. Na wolnym gazie można normalnie pracować. I mam pytanie czym to może być spowodowane. Czyżby tarczki? Jak dotychas nie było żadnych problemów. Pozostałe Półbiegi działają jak należy.
-

Rekomendowane odpowiedzi
Claas Celtis 456 RX problem z EHR
Zetor 7711 & Ursus C-360