Co wlewacie do chłodnic ?
-
Podobna zawartość
-
Przez benio1967
jak uważacie,czy olej agro utto 10w30 jest dobrym olejem do układu hydraulicznego ciągnika rolniczego.
-
Przez t-tas
pytam Was jako praktyków jakie lejecie oleje do skrzyni biegów w ciagnikach Ursus,Zetor.Osobiście niemam ciągnika ale czasem zdarza mnie się grzebnąć(ostatnio długa walka z zetorem 7245) i zastanawiam się jaki olej lejecie do skrzyń skoro olej ten zasila układ hydrauliczny. wiem,że olejem który można lać do skrzyni i hydrauliki jest Boxol ale ludzie leją hipol-ostatnio przez hipol w skrzyni zetora nauczyłem się rozbierać i składać na czas podnośnik i rozdzielacz zetora i to z zamknietymi oczami
-
Przez NordaParts
Dzień Dobry,
Mam na imię Marcin, zajmuję się głownie branżą rolniczą, przemysłową w firmie NordaParts.
Chciałbym zaproponować Państwu współpracę na atrakcyjnych warunkach cenowych.
- Prowadzimy sprzedaż filtrów przemysłowych, do samochodów ciężarowych, maszyn rolnych i osobowych marek HIFI, Donaldson, Filtron, Mann, Knecht, Bosch itp.
- Posiadamy w ofercie oleje marek między innymi Mannol, Motul, Total, Fuchs, Elf, Fanfaro itp.
- Posiadamy także różnego rodzaju chemię oraz dodatki Liqui Moly, K2, Plak, Moje Auto, Forte i wiele innych
Jeśli pojawią się pytania, wątpliwości, bądź zaistnieje potrzeba wskazania zamiennika oleju z naszego cennika do oleju z którego już Państwo korzystają to serdecznie zapraszam do kontaktu.
tel. 533 785 375
mail. mbutrym@nordaparts.pl
-
Przez kingway
Witam , mam pytanie jaki olej superol CC 30 polecacie ? Z jakiej firmy Orlen czy Jasol ? Jasol tańszy tylko czy coś on jest wart .... Olej będzie wlewany do starych Ursusów , które chodzą na nim już sporo czasu
-
Rekomendowane odpowiedzi